Yol Tarifi Hemen Ara WhatsApp

İşitme Cihazı Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeniz Gerekir ?

Anasayfa » Haberler » İşitme Cihazı Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeniz Gerekir ?

Dünyanın En çok tercih edilen işitme cihazlarını Gaziantep’te en uygun koşullarda sizlere ulaştırmak için, gelişen teknolojiyi sürekli olarak takip eden uzman ekibimiz ile hizmet veren Remix İşitme Merkezi sizlerle.

Peki ya İşitme Cihazı Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeniz Gerekir ?

  1. İşitme kaybı şiddetiniz – Yeterli amplifikasyon sağlayabilen bir işitme cihazına ihtiyacınız vardır. Ciddi veya derin işitme kaybınız varsa, daha yüksek ses seviyeleri üretebilecek bir cihaza ihtiyacınız olacaktır.
  2. Gürültüde konuşmayı duyabilme yeteneğiniz – Gürültü testinde konuşma her işitme değerlendirmesinde yapılmalıdır. Amplifikasyon ile testte iyi performans gösterirseniz, işitme cihazlarının gürültülü ortamlarda size yardımcı olması muhtemeldir.
  3.  Marka erişilebilirliği – Bölgenizde bazı markalara erişilemeyebilir. Bu seçeneklerinizi sınırlandırabilir.
  4. Önemli özellikler – İşitme uzmanınız dinleme ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi öğrenmeli ve size en fazla memnuniyet ve fayda sağlayacak işitme cihazı özellikleri önermelidir.
  5. Yaşam tarzınız – Daha gelişmiş işitme cihazları, en aktif yaşam tarzlarına sahip olanların ihtiyaçlarını karşılamaya yöneliktir. Kendinizi daha karmaşık dinleme ortamlarında bulursanız daha yüksek teknoloji satın almayı düşünmelisiniz.
  6. En iyi uygulamalar – İşitme cihazı sağlayıcınız en iyi uygulamaları takip ediyor mu? Eğer alamıyorsanız gerçek kulak ölçümü testi , muhtemelen onlar üst-of-the-line olsa bile, İşitme cihazının en out almazsınız!
    Mevcut işitme cihazı özelliklerini anlamak mı istiyorsunuz?
Scroll to Top
Scroll to Top